Viimeinen osakilpailu on nyt päättynyt!

Golf GameBook Openin neljäs ja samalla viimeinen osakilpailu on päättynyt. Sateisista viime viikoista huolimatta haasteeseen riitti osallistujia. Golf GameBook Openin viimeisessä osakilpailussa nähtiin mahtava määrä erilaisia tuloksia ja jopa 4029 osallistujaa!


Neljännen osakilpailun aikana pelattiin yhteensä 11465 kierrosta, jotka osallistuivat osakilpailuun. Tuloksien keskiarvo osallistujien kesken oli 32.9 bogeypistettä.


Osakilpailun mahdollisti SCC - Sports Car Center. Osakilpailu pelattiin kahdessa eri sarjassa: Pelurit-sarja (HCP alle 18.4) ja Harrastelijat-sarja (HCP 18.4 - 50.0). Ketkä olivatkaan parhaat pelaajat tällä kertaa, jotka ansaitsivat paikkansa finaaliin muutaman viikon kuluttua? Tuloksia näet alta:

Huhhuh! Parhaiden joukkoon pääseminen ei olekaan niin helppoa, kun osallistujia on runsaasti. Onnittelut kaikille voittajille finaalipaikasta! Finaalipaikkojen lisäksi osakilpailussa oli arvontapalkintona eksklusiivinen auto viikonlopuksi käyttöön veloituksetta, joka arvottiin kaikkien osakilpailuun osallistuneiden kesken. Palkinnon voitti tällä kertaa Sami Järvinen! Paljon onnea Samille!


Kiitoksia vielä kerran kaikille osallistuneille ja onnittelut kaikille voittajille! Tämän vuoden Golf GameBook Open on finaalia vaille tapulteltu. Kiitämme tässä vaiheessa kaikkia kuluneesta kesästä ja toivotamme elämyksellisiä golfkierroksia syksylle ja tuleville vuosille!


Terveisin,

Golf GameBookin väki.