Uusi digitaalinen livemusiikin markkinapaikka Gixon tuo elävän musiikin elämäsi hetkiin

Vie illanistujaiset nextille levelille, buukkaa livemusiikkia vaikkapa Klubitalolle tai kotiterassille Hole-In-One bileisiin.


Esiintyjien ja ohjelman ostaminen häihin, illanviettoihin, perhejuhliin tai mihin tahansa erikokoisiin yritystilaisuuksiin ei ole ollut koskaan näin helppoa. Gixon on ainutlaatuinen livemusiikin markkinapaikka. Artistit tarjoavat palveluitaan suoraan asiakkaalle sovelluksen avulla, asiakkaan tarpeen mukaisesti.


Golf GameBook on aloittanut yhteistyön suomalaisen innovaattorin, Gixonin kanssa. Gixon toimii muun muassa Golf GameBook Openin virallisena tapahtumayhteistyökumppanina. Blogipostaus kertoo Gixonin pioneerimaisesta yrityksestä omalla alallaan. #kaupallinenyhteistyö


Mikä siis on Gixon?

Gixon tuo iloa ja elämyksiä yksityistilaisuuksiin elävän musiikin välityksellä niin, että se on helppoa, turvallista ja läpinäkyvää - suoraan applikaatiolla. Gixon on suomalainen palveluinnovaatio, joka yhdistää olemassa olevien taksi-, majoitus- sekä ruoan kotiinkuljetus applikaatioiden parhaat puolet live-musiikkiin valjastettuna. Gixon kannustaa ihmisiä muuttamaan elävän musiikin kulutustapojaan, sekä auttaa asiakkaita ja artisteja löytämään toisensa helpommin.


Gixon-sovellus mahdollistaa kaikki ohjelman ostamiseen liittyvät käytännön asiat, varauksesta laskutukseen sovelluksen sisällä. Gixon-sovellus on livemusiikin markkinapaikka, joka yhdistää asiakkaan tarpeen oikeanlaiseen artistiin, mahdollistaa jopa saman päivän ja pidemmän aikavälin artistivaraukset, markkinoi artistia paikallisesti yksityis- ja yritysjuhlia järjestäville asiakkaille, sisältää maksatusjärjestelmän, jonka kautta hoituvat laskutus ja tilitys asiakkaalta artistille ja antaa artistin hinnoitella itsensä.


Millaisia esiintyjiä Gixonista löytyy?


Gixonin artistikattauksesta löydät trubaduurit, duot ja pienet kokoonpanot tuomaan tunnelmaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Artistit koostuvat laulaja-lauluntekijöistä, covermusiikkia esittävistä artisteista ja duoista, sekä DJstä muodostaen kokonaisuuden, jossa jokaiseen tilaisuuteen löytyy toiveiden ja vaatimusten mukainen esittäjä klassisesta musiikista jazzin kautta rankempaan rokkiin ja bilemeininkeihin. Palvelun sisältö laajenee lähitulevaisuudessa aina bändeihin sekä muihin musiikki- ja livesisältöihin, kuten soittotunnit.


Minkä mittaisia keikkoja Gixonista on mahdollista buukata?

Artistien online keikkasetit alkavat online keikkojen puolella jo yhden biisin, 5 minuuttia, “onnittelutervehdyksistä” ja tapahtumapaikalla esiintymisistä alkaen 15 minuutin minikeikoista jopa parin tunnin setteihin. Gixonista voi siis buukata esiintyjiä kaikkiin tarpeisiin, kuten klubitalolle seuran mestaruuskisojen palkintojenjakotilaisuuteen.

Mistä löydän Gixonin?


Lataa Gixon App Storesta tai Google Playstä.

Kuinka buukkaan ja maksan esiintyjän?

Lataa applikaatio, kirjaudu palveluun syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja syötä meilitse saatu koodi sähköpostiosoitteen varmistamiseksi. selaa artisteja, buukkaa haluamasi artisti haluamallesi päivälle ja kellonajalle sekä toivotte keikan pituus. Syötä myös tapahtumapaikan osoite ja mahdolliset lisäinfot. Ensimmäisellä buukkaus kerralla syötä myös debit/credit kortin tiedot keikan veloitusta varten. Maksupalvelun tarjoajana käytämme Stripen palveluita. Kaikki keikkaan liittyvät käytännön asiat siis hoituvat sovelluksen sisällä.

Parasta Gixonissa?


Gixon mahdollistaa artistibuukkaukset jopa saman päivän tapahtumiin jos vaikka polttareihin kaivataan yllätysesiintyjää lyhyellä varoitusajalla.