Toisen osakilpailun voittajat kommentoivat kierrostaan: "Sometimes maybe good, sometimes maybe sh*t"

Päivitetty: heinä 20

Haastattelimme Golf GameBook Openin toisen osakilpailun finaalipaikan voittajia ja kyselimme heiltä voittavasta kierroksestaan, sekä golfista yleisesti. Pelurit-sarjan (HCP alle 18.4) voittaja Marko Salminen kuvailee kierrostaan seuraavasti:

Marko Salminen, Meri-Teijo Golf

Kierroksella tuntui, että kaikki vain onnistui. Aloitin kierroksen heikosti, mutta sen jälkeen palaset loksahtivat paikalleen. Huipennus oli Keimolan Saraksen väylä 14, jolla löin greenin vierestä kylkkärillä birdien sisään.


Marko onnistui lyömään kerrassaan loistavat 53 pistebogeypistettä silloisella tasoituksellaan 14.2.


Mikä sai sinut kiinnostumaan golfista?


Veljeni pelasi golfia, kun olin pieni. Samoihin aikoihin TVstä pyöri kisoja, joissa Tiger Woods dominoi turnauksia ja sai pelin näyttämään helpolta. Näiden kahden sekoitus sai minut kiinnostumaan lajista. Lopulta parikymppisenä suoritin green cardin ja siitä lähtien laji on vienyt mennessään.


Mikä on paras golfmuistosi?


Paras golfmuistoni on reissu Turkin Belekiin, jossa kävin kavereideni kanssa pelaamassa golfia. Kentät olivat upeassa kunnossa ja seura oli vielä parempi!


Mikä on mottosi golfissa?


Itselläni ei ole suoranaisesti mitään mottoa, mutta jos sellainen pitäisi keksiä niin haluaisin lainata Italian lahjaa jalkapalloilevalle maailmalle eli Gennaro Gattusoa "Sometimes maybe good, sometimes maybe sh*t".

Ida Buure, Pickala Golf

Huippukierroksestaan kertoo myös Ida Buure, toisen osakilpailun Harrastelijat-sarjan kolmas. Ida löi tuloksen 49 pistebogeypistettä tasoituksella 18.9. Hän kuvailee kierrostaan näin:

Kierroksella oli hyvää seuraa ja golf tuntui helpolta ja kivalta. Lähes kaikki onnistui ja putit upposivat paremmin kuin koskaan. Kerrassaan unelma golfia!


Mikä sai sinut kiinnostumaan golfista?


Pallopelit ovat lähellä sydäntä ja parin kympin kieppeillä, kun löytyi golfaavia kavereita niin innostuin enemmän lajista. GC kurssille iskä oli vienyt jo lapsena.


Mikä on paras golfmuistosi?


Ensimmäinen voitto iskän kanssa parikisassa Saaregolfissa 2019.


Mikä on mottosi golfissa?


Luovutan vasta kun pallot loppuu.


Waltteri Meriläinen, Jyväs-Golf

Waltteri Meriläinen, toisen osakilpailun Pelurit-sarjan kolmas, kommentoi pelattua kierrostaan näillä sanoilla:


Putti ja lähipeli oli tällä kierroksella ratkaiseva tekijä! Onnistuin pelastamaan pareja pitkillä puteilla ja hyvillä chipeillä.

Waltteri pelasi muiden finaalipaikkansa ansainneiden tapaan loistavan kierroksen, jolloin hän onnistui keräämään 48 pistebogeypistettä tasoituksella 15.3.


Mikä sai sinut kiinnostumaan golfista?


Töiden kautta pääsin sisään golfin maailmaan, ja moni kavereista oli jo lajia harrastanut, mikä laski kynnystä lajin aloittamiseen.


Mikä on paras golfmuistosi?


Parhaat golfmuistot on Katinkullasta, johon tehdään poikien kanssa joka vuosi viikon mittainen reissu. Sieltä lähtee joka kerta vähintään kourallinen hyviä muistoja matkaan. Golf GameBook haluaa toivottaa onnea kaikille lukijoille vielä tulevaan, Golf GameBook Openin viimeiseen osakilpailuun vuonna 2021. Vielä voit ansaita tiesi yllä olevien finalistien joukkoon!