Toinen osakilpailu on päättynyt!

Osakilpailun tarjosi Callaway


Tämän vuoden Golf GameBook Openin toinen osakilpailu on nyt päättynyt - lue miten osakilpailussa kävi! Golfkausi on täydessä vauhdissa ja se näkyi myös Golf GameBookin osallistujamäärässä. Toiseen osakilpailuun osallistui yhteensä huimat 5 211 golfaria! Toisen osakilpailun aikana pelattiin yhteensä 26 876 kierrosta ja keskiarvotulos oli 36 bogeypistettä. Mahtava määrä kierroksia!


Osakilpailun tarjosi Callaway ja yksi Callawayn putteri Odesseyn White Hot OG -mallistosta arvottiin haasteiden osallistuneiden kesken. Lisäksi 5 parasta pelaajaa kummastakin sarjasta selvittivät tiensä syyskuussa järjestettävään finaalitapahtumaan Linna Golfissa. Alle kokosimme lisää tietoa haasteen kulusta ja voittajista:Paljon onnea arvonnan voittajalle ja huippukierroksen avulla itsensä finaaliin lyöneille! 👏🏻


Mikäli putti ei kulkenut tällä kertaa ja toisen osakilpailun palkintosijat jäivät sivusuun niin hätä ei ole tämännäköinen. Golf GameBook Openin kolmas ja viimeinen osakilpailu alkaa jo 25. heinäkuuta 2022! Lue lisää kolmannesta osakilpailusta tästä.


Hyviä ja hauskoja kierroksia! ⛳

- Golf GameBookin tiimi