Kolmas osakilpailu on päättynyt!

Osakilpailun tarjosi BMW


Tämän vuoden Golf GameBook Openin kolmas ja viimeinen osakilpailu on nyt päättynyt. Loppukesän hienot golfkelit näkyivät myös Golf GameBookin osallistuja- ja kierrosmäärissä. Kolmanteen osakilpailuun osallistui yhteensä 4 934 golfaria! Osakilpailun aikana pelattiin 24 508 kierrosta ja tulos oli keskimäärin 34,7 bogeypistettä.


Osakilpailun tarjosi BMW Suomi. BMW arpoi haasteisiin osallistuneiden kesken green feen ja yöpymislahjakortin Kytäjälle sekä 2 Pegon lahjakorttia. Onnekkaat voittajat ovat Päivi Tallgren, Hannu Koistinen ja Santeri Bau, onneksi olkoon voittajille!


Lisäksi 10 parasta pelaajaa selvittivät tiensä 10.9.2022 järjestettävään finaalitapahtumaan Linna Golfissa. Alle kokosimme lisää tietoa haasteen kulusta ja palkintojen voittajista:Paljon onnea arvonnan voittajille ja huippukierroksen avulla itsensä finaaliin lyöneille! 👏🏻


Iso kiitos kaikille pelaajille jotka osallistuivat tämän vuoden Golf GameBook Openiin. Koko kisan aikana pelattiin huimat 75 587 kierrosta ja osakilpailuihin osallistui yhteensä 15 709 pelaajaa. Golf GameBook Open huipentuu finaalitapahtumaan joka järjestetään 10.9.2022 Linna Golfissa. Onnittelut kaikille finaalipaikan voittaneille!


Lue lisää finaalitapahtumasta tästä.


Hyviä ja hauskoja kierroksia! ⛳

- Golf GameBookin tiimi