Kolmas osakilpailu on alkanut!

Golf GameBook Openin kolmas osakilpailu on nyt käynnissä!

Osakilpailussa on jälleen palkintona 10 paikkaa Golf GameBook Openin kansalliseen finaaliin Linna Golfiin syyskuussa. Kyseessä on huippuluokan tapahtuma, johon jokaisella suomalaisella golfarilla (HCP 50 tai alle) on mahdollisuus osallistua! Osakilpailuun voi osallistua kätevästi millä tahansa suomalaisella golfkentällä, ja vieläpä täysin ilmaiseksi!


Golf GameBook Openin kolmannen osakilpailun tarjoaa suomalaisille golfareille Opel. Käy tutustumassa Opelin uuteen valikoimaan osoittessa opel.fi. Kumppanimme Opel arpoo yhdelle onnekkaalle Opel Corsa-e:n viikoksi käyttöön osallistuneiden kesken. Corsa-e on täyssähköauto, jonka toimintasäde on vaikuttava ja lataus nopea. Täydellinen siis kaupunkikäyttöön! 🤩


Golf GameBook Openin osakilpailuissa on kaksi sarjaa: Pelurit (tasoitus alle 18.4) ja Harrastelijat (tasoitus 18.4 - 50). Jokaisesta osakilpailusta valitaan 5 parasta pelaajaa kummastakin sarjasta finaalitapahtumaan. Siispä, yhteensä neljästä osakilpailusta 40 parasta pelaajaa pääsevät kisaamaan Golf GameBook Open -mestaruudesta Linna Golfin finaalitapahtumassa. Lue lisätiedot ja tarkemmat säännöt “Info & Säännöt”-osiosta. Haastattelimme ensimmäisen osakilpailun voittajia ja kyselimme heidän voittavista kierroksistaan. Katso mitä he vastasivat tästä.

Liity kolmanteen osakilpailuun mukaan Golf GameBook -sovelluksen Haasteet-osiosta ja kutsu kaverisi myös osallistumaan!


Terveisin,

Golf GameBookin väki