Golf GameBook Open on julkaistu!

Päivitetty: touko 20

Golf GameBook julkaisi tänään virallisesti Golf GameBook Openin - Suomen suurimman golfkiertueen. Olemme iloisia voidessamme järjestää kaikille suomalaisille turvallisesti kiertueen, joka on ensimmäistä kertaa aidosti koko Suomen golfkiertue! Näinä haastavina aikoina on tärkeää pitää huolta itsestämme ja läheisistämme, joten digitaalisia sovelluksia hyödyntäen voimme varmistaa turvallisen pelaamisen kaikille. Kutsu mukaan kaikki golfaavat ystäväsi, ja voit kilpailla sekä ystäviäsi että koko Suomea vastaan! 😉


Kiertue on avoin kaikille suomalaisille golfareille ja siihen osallistuminen on ilmaista. Kiertue koostuu neljästä osakilpailusta ja finaalitapahtumasta. Osakilpailuihin osallistuminen tapahtuu digitaalisesti Golf GameBookin -haasteiden kautta ja kisakierrokset voi pelata millä tahansa haluamallaan kentällä Suomessa. Tulokset tulee syöttää osakilpailuiden aikana Golf GameBookilla osallistuakseen kilpailuun ja pelattujen kierrosten tulee olla virallisia tasoituskierroksia.


Golf GameBook Open on Golf GameBook -käyttäjien viralliset klubimestaruuskisat, josta valitaan parhaat Golf GameBook -golfarit kansalliseen finaaliin. Syyskuussa Linna Golfissa pelattavassa finaalitapahtumassa selvitämme ketkä ovat Golf GameBook Openin mestarit vuonna 2021! Osallistumalla voit voittaa upeita palkintoja sekä osakilpailuista että finaalitapahtumasta!


Jotta kiertue olisi reilu kaikille, jokaisessa osakilpailussa on kaksi sarjaa: Pelurit (tasoitus alle 18.4) ja Harrastelijat (tasoitus 18.4 ja yli). Jokaisesta osakilpailusta valitaan 5 parasta pelaajaa kummastakin sarjasta finaalitapahtumaan. Eli yhteensä 40 parasta pelaajaa pääsevät kisaamaan Golf GameBook Openin mestaruudesta Linna Golfin finaalitapahtumassa. Lue lisätiedot ja tarkemmat säännöt “Info & Säännöt”-osiosta.


Tervetuloa mukaan Golf GameBook Openiin!


Terveisin,

Golf GameBookin väki.