Golf GameBook Open 2022 alkaa pian!

Golf GameBook julkaisi tänään virallisesti vuoden 2022 Golf GameBook Openin - Suomen suurimman golfkiertueen.


Toista kertaa järjestettävä Open on täysi-ikäisille suunnattu täysin avoin ja ilmainen golfkiertue, johon osallistuminen on todella helppoa! Voit osallistua pelaamalla kilpailukierroksen millä tahansa kentällä Suomessa syöttämällä tasoituskierroksen Golf GameBook -sovellukseen. Kutsu siis mukaan kaikki golfaavat ystäväsi, ja voit kilpailla sekä ystäviäsi että koko Suomea vastaan! 😉 🏌️‍♂️


Golf GameBook Openin osakilpailut löytyvät sovelluksen Haasteet-osiosta osakilpailun ollessa käynnissä. Ensimmäinen osakilpailu alkaa 16. toukokuuta ja voit osallistua osakilpailuun niin monella kilpailukierroksella kuin ehdit neljän viikon aikana.


Golf GameBook Open on Golf GameBook -käyttäjien viralliset klubimestaruuskisat, jossa valitaan kolmessa osakilpailussa parhaat Golf GameBook -golfarit kansalliseen finaaliin. Syyskuussa Linna Golfissa pelattavassa finaalitapahtumassa selvitämme ketkä ovat Golf GameBook Openin mestarit vuonna 2022! Osallistumalla voit voittaa sposoreidemme upeita palkintoja sekä osakilpailuista että finaalitapahtumasta!


Jotta kiertue olisi reilu kaikille, jokaisessa osakilpailussa on kaksi sarjaa: Pelurit (tasoitus alle 18.4) ja Harrastelijat (tasoitus 18.4 - 40). Jokaisesta osakilpailusta valitaan 5 parasta pelaajaa kummastakin sarjasta finaalitapahtumaan. Eli yhteensä 30 parasta pelaajaa pääsevät kisaamaan Golf GameBook Openin mestaruudesta Linna Golfin finaalitapahtumassa. Lue lisätiedot ja tarkemmat säännöt “Info”-osiosta.


Putsaa siis golfbägisi kisakuntoon ja suuntaa tarvittaessa rangelle treenaamaan ennen kiertueen alkua!


Terveisin,

Golf GameBookin tiimi 🏌️‍♀️