Ensimmäinen osakilpailu on päättynyt!

Osakilpailun tarjosi Big Green Egg


Tämän vuoden Golf GameBook Openin ensimmäinen osakilpailu on nyt päättynyt - lue miten osakilpailussa kävi! Golfkausi on alkanut rytinällä ja se näkyi myös Golf GameBookin osallistujamäärässä. Ensimmäiseen osakilpailuun osallistui yhteensä huimat 5 566 golfaria! Ensimmäisen osakilpailun aikana pelattiin yhteensä 24 224 kierrosta ja keskiarvotulos oli 28,3 bogeypistettä. Mahtava määrä kierroksia!


Osakilpailun tarjosi Big Green Egg ja yksi Big Green Egg MiniMax -grilli arvotaan haasteiden osallistuneiden kesken. Lisäksi 5 parasta pelaajaa kummastakin sarjasta selvittivät tiensä syyskuussa järjestettävään finaalitapahtumaan Linna Golfissa. Kun osallistujia on näin hurja määrä niin ei ihmekään, että parhaimmat tulokset ovat aivan loistavia! Alle kokosimme lisää tietoa haasteen kulusta ja palkintojen voittajista:Paljon onnea arvonnan voittajille ja huippukierroksen avulla itsensä finaaliin lyöneille! 👏🏻


Mikäli swingi on talven jäljiltä ollut vielä hieman ruosteessa ja ensimmäisen osakilpailun palkintosijat jäivät sivusuun niin hätä ei ole tämännäköinen. Golf GameBook Openin toinen osakilpailu alkaa jo 20. kesäkuuta 2022! Lue lisää toisesta osakilpailusta tästä.


Hyviä ja hauskoja kierroksia! ⛳

- Golf GameBookin tiimi