Ensimmäinen osakilpailu on päättynyt!

Päivitetty: touko 20

Golf GameBook Openin ensimmäinen osakilpailu on päättynyt. Kesä on alkanut suuressa osassa Suomea vauhdikkaasti - iso osa pääsi jo aloittamaan kautensa ja nopeimmat ehtivät ensimmäiseen osakilpailuun mukaan! Golf GameBook Openin ensimmäisessä osakilpailussa osallistujia oli yhteensä huikeat 3091!


Ensimmäisen osakilpailun aikana pelattiin yhteensä 4073 kierrosta, jotka osallistuivat osakilpailuun. Keskiarvo tulos osallistujien kesken oli 31.8 bogeypistettä. Mahtava määrä kierroksia!


Golf GameBook Open pelattiin kahdessa eri sarjassa: Pelurit-sarja (HCP alle 18.4) ja Harrastelijat-sarja (HCP 18.4 tai enemmän). Ketkä olivatkaan parhaat pelaajat tällä kertaa, jotka ansaitsivat paikkansa finaaliin syyskuussa? Tuloksia näet alta:Wau mitä tuloksia! Onnittelut kaikille voittajille finaalipaikasta! Finaalipaikkojen lisäksi osakilpailussa oli palkintoina Callawayn, SCC - Sports Car Centerin ja Golf GameBookin tuotepalkintoja, jotka arvottiin kaikkien osakilpailuun osallistuneiden kesken. Alla tuotepalkintojen onnekkaat voittajat:
Kiitoksia vielä kerran kaikille osallistuneille ja onnittelut kaikille voittajille! Nähdään pian seuraavan osakilpailun parissa ja toivotaan hyviä golfkelejä!


Terveisin,

Golf GameBookin väki.