background2.jpg
GGB Open Logo 1 no background.png

Osakilpailu #1

Ensimmäinen osakilpailu alkaa 23.4.2021!

Golf GameBook Open on viimein julkaistu ja ensimmäinen osakilpailu alkaa 23.4.2021! 10 parasta kilpailijaa voittavat paikan kansalliseen finaaliin Linna Golfissa syyskuussa. Järjestämme finaalitapahtuman vain siinä tapauksessa, että olosuhteet ja turvallisuusmääräykset sen sallivan. Arvomme  lisäksi haasteeseen osallistuneiden kesken Golf GameBook -repun, jotka sisältävät Golf GameBook -tuotteita!

Osallistuaksesi Golf GameBook Openin ensimmäiseen osakilpailuun, sinun tulee liittyä osakilpailuun Golf GameBook -sovelluksessa ja pelata vähintään yksi virallinen tasoitukierros osakilpailun aikana.

Osallistu nyt ja kutsu myös kaverisi!

Voit osallistua kaikkiin haasteisiin Golf GameBook sovelluksessa.

Challenge home - FIN New.png

Golf GameBook Open on Golf GameBook -käyttäjien viralliset klubimestaruuskisat, josta valitaan parhaat Golf GameBook -golfarit kansalliseen finaaliin. Syyskuussa Linna Golfissa pelattavassa finaalitapahtumassa selvitämme ketkä ovat Golf GameBook Openin mestarit vuonna 2021! Osallistumalla voit voittaa upeita palkintoja sekä osakilpailuista että finaalitapahtumasta!

Jotta kiertue olisi reilu kaikille, jokaisessa osakilpailussa on kaksi sarjaa: Pelurit (tasoitus alle 18.4) ja Harrastelijat (tasoitus 18.4 tai suurempi). Jokaisesta osakilpailusta valitaan 5 parasta pelaajaa kummastakin sarjasta finaalitapahtumaan. Eli yhteensä 40 parasta pelaajaa pääsevät kisaamaan Golf GameBook Openin mestaruudesta finaalitapahtumassa. Lue lisätiedot ja tarkemmat säännöt "Info & Säännöt"-osiosta.

Onnea matkaan ja toivottavasti näemme finaalissa! 😎🏆